ONUR ÖKTEM

Ad Soyad :ONUR ÖKTEM
ÖZGEÇMİŞ

Onur Öktem, 9 Ağustos 1985’te Ankara’da doğdu. Babasının adı Enver, annesinin adı Ayşe’dir.

Üst Düzey Yönetici; ilköğrenimini, ortaöğrenimini ve yükseköğrenimini Ankara’da tamamladı. 2008 yılında akademik başarısından dolayı Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Şeref Listesine girdi ve aynı yıl Endüstriyel Elektronik bölümünden mezun oldu. 2012 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

2003 yılında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (ODTÜ MD), 2012 yılında ise Anadolu Üniversitesi Mezunlar Birliği Üyesi oldu.

2003-2007 yılları arasında CHP Keçiören İlçe Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyeliğini, 2003-2007 yılları arasında ADD Keçiören Şube Gençlik Kolu Başkanlığını, 2006-2008 yılları arasında ODTÜ CHP Örgütlenme Komitesi Başkanlığını yaptı.

2008-2012 yılları arasında özel sektörde Üst Düzey Yönetici olarak çalıştı.

2012-2013 yılları arasında Batı Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgelelerinde vatani görevini yerine getirdi.

2014 yılından itibaren kurucusu olduğu şirketler grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

2014-2015 yılları arasında ODTÜ Mezunları Birlik ve Dayanışma Hareketi Sekreterliğini ve ODTÜ Mezunları Stratejik ve Yenilikçi Düşünce Kulübü Kurucu Üyeliği görevlerini yürüttü.

Çarşaf liste yöntemi ile gerçekleştirilen CHP Keçiören İlçe Başkanlığı 35. (10.) ve 36. (11.) Olağan Kongrelerinden Ankara İl Kongre Delegeliğine seçilen Onur Öktem, aynı zamanda Keçiören İlçe Kongre Delegesi olarak görev yaptı.

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Etimesgut'ta gerçekleştirilen CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı 2. Olağanüstü Kongresi’nde İlçe Başkanlığına seçilen Onur Öktem, CHP'nin kuruluşundan günümüze dek nüfusu 600 bini aşmış bir anakent ilçede seçimle göreve gelmiş en genç İlçe Başkanı unvanını alma başarısını göstermiştir. Onur Öktem halen CHP Etimesgut İlçe Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Onur Öktem, Felsefe Öğretmeni Duygu Öktem ile evlidir.

Temmuz 2019 itibarıyla...

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu